Fakturera utan företag

Fakturera utan företag
med BolagsKraft

Är du nyfiken på hur du kan fakturera utan företag och vad egenanställning är? Som egenanställd så kan du fakturera för dina tjänster utan att ha ett företag. Vill du veta på vilket sätt ett egenanställningsföretag som BolagsKraft fungerar, hur vi jobbar och varför vi brinner för att göra ditt liv som egenanställd både enklare och roligare? Då tycker vi att du skall titta på vår lilla film som förklarar hur det hela fungerar. Du kan också läsa mer på vår sida Egenanställning.

Börja jobba som egenanställd redan idag.

Du behöver inte starta eget eller ha en F-skattsedel för att kunna börja ta uppdrag. Du kan bli egenanställd, som egenanställd kan du fakturera utan företag och får en egenföretagares frihet utan kostnaderna och administrationen det innebär att starta eget!

Ingen verksamhet är för liten eller för stor.

Oavsett om arbetet du genomför via BolagsKraft omfattar en timma eller heltid så fungerar BolagsKraft som plattform för dina uppdrag. Många egenanställda är kombinatörer som mixar annat arbete, studier eller pension med sin egenanställning. Dessa personer fakturerar olika mycket beroende på hur många uppdrag dom har tagit.

Enkelt att arbeta. Enkelt att hantera.

Vi vill göra det enkelt för dig att arbeta och som egenanställd skall det vara lika enkelt att hantera sina uppgifter, fakturor och utbetalningar. Därför har vi ett smidigt och överskådligt webbaserat system som du kommer åt vart du än är – med högsta möjliga säkerhet och kryptering.

Arbeta var som helst.

BolagsKrafts kontor ligger i Jönköping, men vart du arbetar som egenanställd spelar ingen roll eftersom allt sker via webben. Du kan arbeta hos din kund eller hemifrån, som egenanställd konsult hos oss kan du arbeta var som helst i Sverige eller världen.

Valuta för pengarna.

Att vara egenanställd hos BolagsKraft innebär inga fasta kostnader eller startavgifter. Det är bara när du fakturerar – och vi därmed måste arbeta med administrationen och stå för försäkringar – som vi tar betalt. Då drar vi vår serviceavgift på 8,5 % av det belopp som vi fakturerar din kund. Eftersom kostnaden dras när dina kunders betalningar kommit in behöver du aldrig lägga ut några pengar för vårt arbete.

Vad säger våra egenanställda?

Marie Kjellén och Mats Andersson

Marie Kjellén och Mats Andersson

Föreläsare

"Genom BolagsKraft har vi fått tid och möjlighet att utveckla vårt erbjudande."

Deras tänkvärda föreläsningar om livet med funktionsnedsättning kantas av humor, glädje och allvar. Genom BolagsKraft driver Marie och Mats företaget Två Varianter &…

Läs mer
Peter Jeppson

Peter Jeppson

Konstnär

"Att vara ansluten till BolagsKraft gör att jag har friheten att fortsätta att göra det jag vill och utvecklas i min konst."

I skapandet letar Peter ständigt nya kreativa uttryck. Genom BolagsKraft kan han fortsätta att ägna sig åt det absolut roligaste han vet –…

Läs mer
Torbjörn Karlsson

Torbjörn Karlsson

Byggare

"Efter att mitt aktiebolag gick på pumpen fick jag en riktig tankeställare över vad som krävs för att driva ett eget och började titta mig omkring efter hjälp."

Efter att ha jobbat för flera olika byggbolag bestämde sig Torbjörn för att starta eget aktiebolag. Han fick snabbt gott anseende i…

Läs mer

Läs mer om våra tjänster!

Vårt mål är göra det möjligt för fler att våga satsa på sin dröm om att driva sin egen verksamhet. Under rubriken våra tjänster kan du läsa mer om på vilka sätt vi på BolagsKraft jobbar för att göra vardagen för våra egenanställda både enklare och roligare. Vi vill att du ska fortsätta att göra det du är bra på så att din affärsidé ska växa. Därför erbjuder vi oss att hjälpa dig med allt ifrån hur du sköter din ekonomi, till juridiska frågor och försäkringar samt hur du kan locka nya kunder med marknadsföring och design.

Historien om BolagsKraft

Anledningen till att jag ville arbeta med BolagsKraft är att jag genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Min önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över BolagsKraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!