Våra tjänster

Rådgivning

Rådgivning

Vi håller dig i handen hela vägen…

Utöver att vi kan alla de ”hårda” delarna som ekonomi, juridik och försäkringar så är vi också din rådgivare. För att du ska våga ta steget och testa att jobba som egenanställd finns vi här på BolagsKraft för att svara på dina frågor. Vi håller dig i handen genom alla stegen du behöver tänka på för att komma igång som egenanställd.

 

 

 

 

 

Ibland kan det vara skönt att bolla en idé, tanke eller plan med någon som ser på det utifrån och då finns vi här för dig. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar så hör av dig så hjälper vi dig!
Maila oss på info@bolagskraft eller ring 0477 – 180 50.
Skapa konto gratis!

 

 

Historien om BolagsKraft

Anledningen till att jag ville arbeta med BolagsKraft är att jag genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Min önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över BolagsKraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!