Våra tjänster

Skapa konto gratis
Försäkringar

Försäkringar

Som egenanställd hos BolagsKraft är du alltid skyddad av vår basförsäkring. Inom kort hoppas vi på BolagsKraft även kunna hjälpa dig som önskar extra tillval och som har särskilda behov när det gäller försäkringsfrågor för din verksamhet. Eftersom att vi alltid vill att du som egenanställd ska känna dig trygg hos oss är du självklart välkommen att ringa oss med dina frågor och funderingar du har gällande försäkring i arbetet.

Basförsäkring

Genom vår serviceavgift omfattas du som egenanställd alltid av vår basförsäkring som täcker olycksfall i arbete.

Försäkringsfrågor

Eftersom att vi på BolagsKraft vill göra ditt liv som egenanställd enklare kan du alltid höra av dig med dina försäkringsfrågor till oss.

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag

Vill du fakturera utan företag - Starta din egenanställning hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar, och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår sajt. Det är den enda administration du behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!

Skapa konto gratis