Våra tjänster

Försäkringar

Försäkringar

Vi på BolagsKraft vill att du som egenanställd ska känna dig trygg under dina uppdrag därför är du som egenanställd givetvis skyddad av vår försäkring när du arbetar, du kan läsa mer om försäkringarna här nedan. Vi erbjuder en rad olika försäkringar som du kan teckna beroende på typ av arbete.

BolagsKraft kan även hjälpa dig i de flesta fall där du har särskilda försäkringsbehov och behöver extra tillval för din verksamhet. Eftersom att vi alltid vill att du som egenanställd ska känna dig trygg hos oss är du välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar du har gällande försäkring i arbetet.

Som egenanställd hos BolagsKraft har du också möjlighet att skaffa dig en tjänstepension. Utan en tjänstepension eller ett privat pensionssparande kan du räkna med att få ut ca. 50-55 % av din inkomst i pension. Vi rekommenderar alla våra egenanställda att teckna tjänstepension så att dom kan leva ett gott liv även efter pensionen.

Det är viktigt att känna sig trygg när man arbetar. Därför har du alltid en basförsäkring när du jobbar genom oss. Du kan också teckna din tjänstepension via oss! Dessutom finns möjlighet till extra tillval för dig med särskilda behov. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar så hör av dig så hjälper vi dig! Maila oss på info@bolagskraft eller ring 0477 – 180 50. Skapa konto gratis!

Basförsäkring

Genom vår serviceavgift omfattas du som egenanställd alltid av vår basförsäkring. Denna försäkring täcker olycksfall i arbete så att du är försäkrad på väg till och från samt under ditt uppdrag.

Tjänstepension

Du har som egenanställd möjlighet att teckna en tjänstepension via BolagsKraft. Egenanställda behöver precis som egna företagare kompensera för den uteblivna tjänstepensionen som du skulle fått inbetald av din arbetsgivare som anställd. Vi rekommenderar alla våra egenanställda att teckna en tjänstepension.

Ansvarsförsäkring

Om du arbetar med administrativa uppgifter som exempelvis skribent, reklamare, administratör eller liknande så omfattas du och ditt jobb av vår ansvarsförsäkring. För andra typer av uppdrag som ekonom eller jurist så kan det behövas en tilläggsförsäkring så att du har ett bra skydd.

Historien om BolagsKraft

Anledningen till att jag ville arbeta med BolagsKraft är att jag genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Min önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över BolagsKraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!