Våra tjänster

Försäkringar

Försäkringar

Som egenanställd hos BolagsKraft har du nu möjlighet att skaffa dig en tjänstepension. Utan en tjänstepension eller ett privat pensionssparande kan du räkna med att få ut ca. 50-55 % av din inkomst i pension. Vi rekommenderar alla våra egenanställda att teckna tjänstepension så att dom kan leva ett gott liv även efter pensionen.

Övriga försäkringar

Du är givetvis skyddad av vår basförsäkring när du arbetar. Inom kort hoppas vi på BolagsKraft även kunna hjälpa dig som önskar extra tillval och som har särskilda behov när det gäller försäkringsfrågor för din verksamhet. Eftersom att vi alltid vill att du som egenanställd ska känna dig trygg hos oss är du självklart välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar du har gällande försäkring i arbetet.

Basförsäkring

Genom vår serviceavgift omfattas du som egenanställd alltid av vår basförsäkring som täcker olycksfall i arbete.

Tjänstepension

Nu har du som egenanställd möjlighet att teckna en tjänstepension via BolagsKraft!
Egenanställda behöver precis som egna företagare kompensera för den uteblivna tjänstepensionen som du skulle fått inbetald av din arbetsgivare som anställd.

Vi rekommenderar alla våra egenanställda att teckna en tjänstepension.

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!