Samarbetspartners

BolagsKraft jobbar för att livet för sig som egenanställd ska bli enklare och roligare. Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig och din verksamhet att utvecklas och växa. Vi sköter kontakt med Skatteverket och ansvarar för fakturering, redovisning och säkerställer att din ekonomi sköts på rätt sätt. På så sätt slipper du läsa på om regler och lagar som är både krångliga och tidskrävande. Vill du locka nya kunder med effektiv marknadsföring eller kanske öka din lönsamhet genom att starta en webbshop för sin verksamhet? Genom vårt nära samarbete med kommunikationsbyrån Hummingbirds och utvecklingsbyrån En Appstudio kan vi hjälpa dig att ta din affärsidé till nya och spännande höjder.    

Skatteverket

Skatteverket är förvaltningsmyndighet för beskattning, fastighetstaxering, folkbokföring och registrering av bouppteckningar. Där tar vi emot och granskar deklarationer och hanterar andra skatteärenden åt både medborgare och företag.

En Appstudio

En Appstudio gör appar för iOS och Android men vi har också tagit fram och utvecklat den här siten för BolagsKraft. Våra appar löser problem och skapar möjligheter. Vi gör våra kunder lite bättre, lite snabbare. Vi drivs av nyfikenhet, fokuserar på detaljer, vi kan affärer och vi har kul när vi jobbar. Det brukar märkas i våra appar.

Hummingbirds

Hummingbirds är en kommunikationsbyrå med fokus på kreativa lösningar som skapar resultat. Vi arbetar med strategier, kreativa koncept och uttryck som vi tar ut i allt från design, digitala aktiviteter, storytelling, content marketing till traditionell reklam.