Våra tjänster

Ekonomi

Ibland kan man behöva hjälp med ekonomin utöver att fakturera. Vi kan hjälpa dig med allt från deklarationer till rådgivning i större beslut, oavsett om du är egenanställd eller driver ditt eget bolag.

Läs mer

Juridik

Som egenanställd eller egenföretagare kan det finnas tillfällen då man behöver juridisk rådgivning. Vi hjälper dig se till att dina kontrakt är vattentäta och stödjer dig om du behöver rådgivning.

Läs mer

Försäkringar

Det är viktigt att känna sig trygg när man arbetar. Därför har du alltid en basförsäkring när du jobbar genom oss. Du kan också teckna din tjänstepension via oss! Dessutom finns möjlighet till extra tillval för dig med särskilda behov.

Läs mer

Rådgivning

Utöver att vi kan alla de ”hårda” delarna som ekonomi, juridik och försäkringar så är vi också din rådgivare. För att du ska våga ta steget och testa att jobba som egenanställd finns vi här på BolagsKraft för att svara på dina frågor.

Läs mer

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!