Våra tjänster

Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi, fakturering & företagsekonomi

Att ta hand om sin ekonomi är enkelt som egenanställd hos BolagsKraft, vi ser till att du är försäkrad under dina uppdrag, tar hand om administration, skatter, sociala avgifter och ser till att du kan ta ut din lön skattad och klar så fort din kund har betalat fakturan.

Tänk på oss som din verksamhets personliga ekonomiavdelning, du registrerar enkelt din faktura i vår portal, och vi ansvarar för att skicka fakturan till din kund. Hela idén med att vara egenanställd är att det skall vara enkelt, vi vill att du som egenanställd skall ha möjligheten att fortsätta utveckla din affärsidé och ditt entreprenörskap, därför ansvarar vi också för att skicka in dina avgifter och skatter till Skatteverket.

BolagsKraft gör allt för att du ska få mer tid att ägna dig åt det du brinner för och mindre tid åt pappersarbete. Skulle du ha andra frågor gällande din verksamhets ekonomi hjälper vi dig gärna med det också. BolagsKrafts auktoriserade redovisningskonsult sköter alltifrån bokföring till rådgivning när du ska fatta större ekonomiska beslut.

 

Fakturering

Efter att du skapat ditt fakturaunderlag i vår portal tar vi på BolagsKraft hand om faktureringen och skickar fakturan till din kund.
När kunden betalar via Bankgiro tar det 1–2 bankdagar innan betalningen syns hos oss beroende på vilken tid på dygnet betalningen genomförs.

Bokföring

Vi kontrollerar tillsammans med vår auktoriserade redovisningskonsult vilka kostnader du kan ta upp och få ersättning för i samband med uppdraget. Vi tar dessutom hand om momsredovisningen och bokföringen.

Lön

Vi tar hand om löneberäkning, utbetalning, inbetalning av dina skatter och avgifter till Skatteverket. Du får alltid lönen utbetalad till ditt konto och med BolagsKraft behöver du som egenanställd aldrig oroa dig för din ekonomi.

Administration

Vi tar hand om all administration vilket innebär att du inte behöver ha några som helst kunskaper i bokföring, administration, skattelagstiftning och så vidare. Du skickar in alla kvitton så tittar vi vilka som kan hänföras till dina uppdrag.

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!