Våra tjänster

Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi, fakturering & företagsekonomi

Att ta hand om sin ekonomi är enkelt som egenanställd hos BolagsKraft, vi ser till att du är försäkrad under dina uppdrag, vi tar hand om administration, skatter, sociala avgifter och ser till att du kan ta ut din lön skattad och klar så fort din kund har betalat fakturan.

Tänk på oss som din personliga ekonomiavdelning, vi hjälper dig snabbt och smidigt med allt från företagsekonomi till fakturering. Hela idén med att vara egenanställd är att det skall vara enkelt, vi vill att du som egenanställd skall ha tid och möjlighet att fortsätta utveckla din affärsidé och ditt entreprenörskap, därför ansvarar vi för hela processen från fakturering, inskickning av avgifter och skatter till Skatteverket och betalar ut din lön.

Har du andra frågor gällande din verksamhets ekonomi hjälper vi dig med det också. BolagsKrafts auktoriserade redovisningskonsult kan ge dig rådgivning kring allt från bokföring och fakturering till företagsekonomi och större ekonomiska beslut.  Då vi är auktoriserade redovisningskonsulter så kan du alltid känna dig trygg i att vi hjälper er fatta korrekta ekonomiska och juridiska beslut.

Ibland kan man behöva hjälp med ekonomin utöver att fakturera. Vi kan hjälpa dig med allt från deklarationer till rådgivning i större beslut, oavsett om du är egenanställd eller driver ditt eget bolag. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar så hör av dig så hjälper vi dig! Maila oss på info@bolagskraft eller ring 0477 – 180 50.
Skapa konto gratis!

Fakturering

Vi vet att fakturering kan vara tidsödande därför hjälper vi er med detta. Med oss på BolagsKraft kan du enkelt både skapa och skicka fakturor i vår portal. Efter att du skapat ditt fakturaunderlag i vår portal tar vi på BolagsKraft hand om faktureringen och även skickar fakturan till din kund. Fakturan skickas senast nästa vardag kl. 17.00, digitala fakturor skickas ut direkt. Betalningen registreras omgående och du kan välja om du önskar att vi betalar ut lön till dig direkt.
När kunden betalar via bankgiro tar det 1–2 bankdagar innan betalningen syns hos oss beroende på vilken tid på dygnet betalningen genomförs.

Bokföring

Det är mycket att hålla reda på kring bokföring och det kan vara krångligt att få allting rätt. Därför kontrollerar vi tillsammans med vår auktoriserade redovisningskonsult vilka kostnader du kan ta upp och få ersättning för i samband med uppdraget. Vi tar också hand om momsredovisningen och bokföringen.

Lön

Vi tar hand om löneberäkning, utbetalning, inbetalning av dina skatter och avgifter till Skatteverket. Du får alltid lönen utbetalad till ditt konto och med BolagsKraft behöver du som egenanställd aldrig oroa dig för din ekonomi.

Administration

Vi tar hand om all administration, du inte behöver ha några kunskaper i bokföring, företagsekonomi, skattelagstiftning och så vidare. Du skickar in alla kvitton så tittar våra auktoriserade redovisnings-konsulter på vilka som kan hänföras till dina uppdrag.

Historien om BolagsKraft

Anledningen till att jag ville arbeta med BolagsKraft är att jag genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Min önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över BolagsKraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!