Om BolagsKraft

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Vi som står bakom Bolagskraft heter Anna och Anna-Karin och genom vår erfarenhet som redovisningskonsult och bolagsjurist vill vi vägleda egenanställda med hjälp av vår kunskapsbank.

Som egenanställd hos BolagsKraft kan du tänka på oss som din verksamhets personliga ekonomiavdelning. Vi vet att många människor har fantastiska affärsidéer men att de inte vågar satsa just för att det känns krångligt och svårt att driva eget. Det vill vi ändra på. Genom att vara ansluten till BolagsKraft kan du lägga mer tid på att utveckla din verksamhet och lämna pappersarbetet till oss.

Vi sköter alltifrån fakturering, till bokföring och säkerställer att våra egenanställdas ekonomi sköts på ett korrekt och riktigt sätt. Man ska känna sig trygg med att arbeta genom BolagsKraft. Därför vill vi hjälpa och finnas där för våra egenanställda när de fattar både ekonomiska och juridiska beslut som gäller deras verksamhet.

Vårt mål är att dubbla vår omsättning inom fem år och på så sätt kunna sysselsätta ännu fler. Att genom BolagsKraft kunna ge människor nya sätt att arbeta och förverkliga sig själva känns både ärofullt och väldigt häftigt. Genom BolagsKraft vill vi få dig att tro på din affärsidé och hjälpa din verksamhet växa.

”Efter att jag tog min juristexamen märkte jag att det var svårt att ta sig in på arbetsmarknaden utan goda kontakter. Jag började intressera mig för egenanställning när jag förstod att det var ett smart sätt att få en fot innanför dörren för att kunna visa sin kompetens.” Anna

”I mitt arbete som auktoriserad redovisningskonsult såg jag hur möjligheten att enkelt bli sin egen utan att starta eget ledde till en mängd spännande entreprenörskap. Att få hjälpa andra till en ny karriär var så inspirerande att jag ville fokusera helt på det!” Anna-Karin

Vi träffade Frank Klarström över en kaffe på Cafè Bakgården i Borås häromdagen för att vi var nyfiken på varför han valt att jobba som egenanställd istället för att driva…

Läs mer

Kontakta oss

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!