Våra tjänster

Juridik

Juridik

Avtal & arbetsrätt

Att hålla koll på regler och lagar gällande avtal, anställning och kontrakt kan kännas krångligt och svårt att sätta sig in i. Därför kan vi stödja dig och din verksamhet genom att erbjuda juridisk rådgivning när det gäller allt från uppdragsavtal och arbetsrätt till bolagsrätt och fordringsrätt.

Genom att lämna över arbetet till oss får du mer tid att fokusera på det du är bäst på och du kan alltid känna dig trygg och säker på att din verksamhet sköts på rätt sätt. Låt oss göra jobbet med vilka särregler som omfattas av din bransch eller hur din verksamhet påverkas av nya lagar och bestämmelser. Vi reder ut rättsläget och ger dig tydlig rådgivning som gör det lättare för dig att fatta beslut och få en översikt över din verksamhets framtid.

Som egenanställd eller egenföretagare kan det finnas tillfällen då man behöver juridisk rådgivning. Vi hjälper dig se till att dina kontrakt är vattentäta och stödjer dig om du behöver rådgivning. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar så hör av dig så hjälper vi dig!
Maila oss på info@bolagskraft eller ring 0477 – 180 50.
Skapa konto gratis!

Avtalsfrågor

Som egenanställd kan det finnas tillfällen då man behöver juridisk rådgivning angående olika avtal såsom uppdragsavtal m.fl. Vi kan se till att dina kontrakt är vattentäta.

Bolagsrätt

Bolagsrätt handlar bland annat om hur bolag skapas och upplöses, vilka olika associationsformer som finns osv. I det fall du vill starta egen verksamhet i framtiden kan vi på BolagsKraft hjälpa dig med bolagsrätt, etablering av ditt bolag, samt med juridiska frågor som gäller exempelvis kompanjonsavtal, aktieägaravtal och bolagsordning.

Fordringsrätt

En fordran är ett rättsanspråk från en individuellt bestämd person till en annan såsom exempelvis fordran om betalning. Vi på BolagsKraft har koll på vad som gäller med fordringar och fordringsrätt och vi kan hjälpa dig driva frågor om fordring och skuldebrev i din verksamhet.

Arbetsrätt

Arbetsrätt är den del av lagstiftningen som reglerar förhållandet mellan arbetsgivare och arbets-tagare och det finns ett antal arbetsrättsliga lagar såsom arbetsmiljölagen, diskrimineringslagen, semesterlagen osv. Vi hjälper dig att reda ut begreppen.

Historien om BolagsKraft

Anledningen till att jag ville arbeta med BolagsKraft är att jag genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Min önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över BolagsKraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!