Våra tjänster

Juridik

Juridik

Avtal & arbetsrätt

Att som egenanställd hålla koll på regler och lagar gällande avtal, anställning och kontrakt kan kännas krångligt och svårt att sätta sig in i. Därför kan vi stödja dig och din verksamhet genom att erbjuda juridisk rådgivning. Genom att lämna över arbetet till oss får du mer tid att fokusera på det du är bäst på och du kan också alltid känna dig trygg och säker att din verksamhet sköts på rätt sätt. Låt oss göra jobbet med vilka särregler som omfattas av din bransch eller hur din verksamhet påverkas av nya lagar och bestämmelser. Vi reder ut rättsläget och ger dig tydlig rådgivning som gör det lättare för dig att fatta beslut och få en översikt över din verksamhets framtid.

Avtalsfrågor

Som egenanställd kan det finnas tillfällen då man behöver juridisk rådgivning. Vi kan se till att dina kontrakt är vattentäta.

Bolagsrätt

I det fall du vill starta egen verksamhet i framtiden kan vi hjälpa dig med etablering av ditt bolag, samt med juridiska frågor som gäller exempelvis kompanjonsavtal, aktieägaravtal och bolagsordning.

Fordringsrätt

Vi kan hjälpa dig driva frågor om fordring och skuldbrev i din verksamhet.

Arbetsrätt

Genom oss kan du få juridisk rådgivning för att upprätta ett tryggt och tydligt anställningsavtal.

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!