Våra tjänster

Marknadsföring

Marknadsföring

Behöver du hjälp med din marknadsföring, vill du hitta och locka nya kunder?

Som egenanställd hos BolagsKraft kan vi hjälpa dig med alltifrån logotyp, visitkort, grafisk profil eller kanske en egen hemsida för din verksamhet. Genom smart och effektiv marknadsföring ökar du snabbt din omsättning. Du kan se din affärsidé växa, utan att du själv behöver lägga ner en massa tid och kraft.

 

 

 

Vi kan erbjuda dig utbildning i hur du kan marknadsföra dig på sociala medier. Vi kan också hjälpa dig bygga en enkel hemsida, BolagsKraft har också externa samarbetspartners som kan hjälpa dig att hitta och nå ut med rätt budskap, ett budskap som stärker din verksamhet och ditt varumärke. Med BolagsKraft ska du i framtiden till exempel kunna skapa personliga fakturor med din egen logga eller så kanske du ser en affärsmöjlighet i att starta upp din egen webbshop?

Oavsett vilken typ av verksamhet du brinner för så är marknadsföring ett smidigt och enkelt sätt för dig att ta det du gör till nya och spännande höjder.

 

Visitkort

I en värld där möten och kommunikation ansikte mot ansikte blir alltmer sällsynt, lägger vi ett ännu högre värde på en personlig touch. Idag är ditt visitkort en fysisk representation av dig, din personlighet och ditt varumärke. Behöver du hjälp med design eller tryck av visitkort så har vi samarbetspartners som kan hjälpa dig att ta fram ett kort som passar just dig

Logga

Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig att ta fram en logotyp för din verksamhet som du kan använda till dina visitkort och en framtida hemsida. Din logga kan innehålla en bild, en bild kombinerad med text eller bara text. Syftet är dock detsamma - att stärka din verksamhets identitet och varumärke.

Skapa en hemsida

Att som egenanställd skapa en hemsida är ett utmärkt sätt för dig att marknadsföra din verksamhet, hitta nya kunder och öka din omsättning. En hemsida är viktig för din verksamhet, hemsidan är ditt ansikte utåt och ofta det första en presumtiv kund möter när dom letar tjänster.
ntakta oss så hjälper vi dig!

Grafisk profil

En grafisk profil består av allt från logotyp, teckensnitt, färger, papper, mönster, illustrationer till en grafisk manual.
Den grafiska handboken är en uppsättning designriktlinjer och fungerar som ett verktyg för alla från skrivare till anställda.

Marknadsföring i sociala medier

Med vår kurs i marknadsföring på sociala medier får du veta hur du kan arbeta strategiskt i olika sociala medier, med affärs- och användarnyttan i fokus. Målet är att ge dig en bredare och djupare kunskap om hur du kan marknadsföra dig och din verksamhet som egenanställd via sociala medier. Att förstå deras fulla potential och hur du kan använda dem för att kommunicera, informera och marknadsföra. Dessutom får du lära dig mer om de olika tjänster som finns och vilka som passar just din verksamhet.

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!