Våra tjänster

Design

Design

Behöver du hjälp med din marknadsföring, vill du hitta och locka nya kunder? Som egenanställd hos BolagsKraft kan vi hjälpa dig med alltifrån logotyp, visitkort eller kanske en egen hemsida för din verksamhet. Genom smart och effektiv marknadsföring ökar du snabbt din omsättning. Du kan se din affärsidé växa, utan att du själv behöver lägga ner en massa tid och kraft.

Vi har en anställd här på kontoret som kan hjälpa dig att bygga en hemsida och en närvaro i sociala medier. Vi har också externa samarbetspartners som kan hjälpa dig att hitta och nå ut med rätt budskap, ett budskap som stärker din verksamhet och ditt varumärke. Med BolagsKraft ska du i framtiden till exempel kunna skapa personliga fakturor med din egen logga eller så kanske du ser en affärsmöjlighet i att starta upp din egen webbshop?

Oavsett vilken typ av verksamhet du brinner för så är marknadsföring ett smidigt och enkelt sätt för dig att ta det du gör till nya och spännande höjder.

Design Small

Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig att ta fram en logotyp för din verksamhet som du kan använda till exempel när du skickar dina fakturor.

Design Large

Ett utförligt designprogram med logotyp, brevpapper och visitkort gör att du som egenanställd får ett personligt och unikt varumärke. Med en hemsida och en närvaro i sociala medier kan du också hitta nya kunder och öka omsättningen för din verksamhet.

Design Medium

Att som egenanställd skapa en hemsida är ett utmärkt sätt för dig att marknadsföra din verksamhet, hitta nya kunder och öka din omsättning.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Historien om Bolagskraft

Anledningen till att vi ville arbeta med Bolagskraft är att vi genom egna erfarenheter vet vilka möjligheter en egenanställning ger. Vår önskan är att kunna sysselsätta så många människor som möjligt och hjälpa till att förverkliga drömmar. Som egenanställd kan du snabbt och enkelt börja ta uppdrag, det kan vara början på en spännande och utvecklande resa, oavsett om det är första steget till eget aktiebolag, vägen till en fast anställning eller helt enkelt en framtid som egenanställd. Vi vill ge människor chansen att göra det mesta av sin potential – därför är vi stolta över att driva Bolagskraft!

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!