Sök

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Min kund vill betala omgående. Hur ska kunden göra?

Om din kund vill att betalningen skall synas hos oss samma dag så kan kunden betala in på vårt bankkontonummer istället för via Bankgiro.

Kontonummer är:

SWEDBANK SJUHÄRAD 8032-5,4 316 679-2
BolagsKraft i Norden AB.

Det är viktigt att kunden skriver med fakturanummer alternativt ditt personnamn så vi kan identifiera betalningen. Dessutom måste du meddela oss att kunden kommer att sätta in pengar direkt på vårt bankkonto, då vi inte får någon avisering om detta från banken.

Vi har Swedbank Sjuhärad, så om kunden också har Sparbanken eller Swedbank så syns inbetalningen omgående. Om kunden har annan bank måste inbetalning göras före 12:00 för att vi ska se detta samma dag.

Tillbaka till Frågor och svar

Hur det funkar

BolagsKraft gör det enkelt för dig att arbeta. Skapa ett gratis konto hos oss så du börja jobba och fakturera samma dag utan att ha ett eget företag. Vi sköter pappersarbetet och betalar skatter och avgifter, så att du kan fokusera på det du är bäst på. Starta din egenanställning idag!

Testfaktura

Är du fundersam på hur det fungerar att ta fram en faktura hos Bolagskraft? Skapa en testfaktura så ser du hur smidigt och enkelt vårt system är!

Kontakta oss

    Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

    Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!