Sök

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hur lång tid tar det att skicka en faktura?

Med BolagsKrafts fakturahanteringssystem så kan du registrera fakturor snabbt och få ett smidigare arbetsflöde samt minskad manuell hantering. Ladda upp fakturaunderlaget i vår portal, sedan sköter vi fakturahanteringen. Fakturan skickas ut till kund via e-postadress eller post. Med post skickas fakturan senast kl.17:00 dagen efter registrering (om det är en vardag). Har du bråttom kan du välja att ange kundens e-postadress; då går det istället ut en digital faktura direkt. Vi ser helst att fakturor skickas med e-post, då sparar vi på miljön.

Betalningen syns hos er ca 1-2 bankdagar efter att kunden har betalat in beroende på vilken tid på dygnet som inbetalningen sker.

Tillbaka till Frågor och svar

Hur det funkar

BolagsKraft gör det enkelt för dig att arbeta. Skapa ett gratis konto hos oss så du börja jobba och fakturera samma dag utan att ha ett eget företag. Vi sköter pappersarbetet och betalar skatter och avgifter, så att du kan fokusera på det du är bäst på. Starta din egenanställning idag!

Testfaktura

Är du fundersam på hur det fungerar att ta fram en faktura hos Bolagskraft? Skapa en testfaktura så ser du hur smidigt och enkelt vårt system är!

Kontakta oss

    Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

    Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!