Sök

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Är jag försäkrad när jag arbetar via BolagsKraft?

Ja, när du arbetar via BolagsKraft och tar ut lön så omfattas du av våra försäkringar.
Det innebär att du är försäkrad på väg till och från arbetet samt under ditt uppdrag. Du måste dock anmäla olycksfall/skada omgående till oss.

Om du arbetar med administrativa uppgifter som exempelvis skribent, reklamare, administratör eller liknande så omfattas du och ditt jobb av vår ansvarsförsäkring.
För andra typer av uppdrag som ekonom eller jurist så kan det behövas en tilläggsförsäkring så att du har ett bra skydd.

Du har också möjlighet att teckna dig för en tjänstepension via BolagsKraft, det rekommenderar vi att du gör.

 

Kontakta oss gärna om du har funderingar gällande dina försäkringar

 

Tillbaka till Frågor och svar

Hur det funkar

BolagsKraft gör det enkelt för dig att arbeta. Skapa ett gratis konto hos oss så du börja jobba och fakturera samma dag utan att ha ett eget företag. Vi sköter pappersarbetet och betalar skatter och avgifter, så att du kan fokusera på det du är bäst på. Starta din egenanställning idag!

Testfaktura

Är du fundersam på hur det fungerar att ta fram en faktura hos Bolagskraft? Skapa en testfaktura så ser du hur smidigt och enkelt vårt system är!

Kontakta oss

    Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

    Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!