2017-06-22

Funderar du på att starta eget!

Är du en person med många idéer som sitter och funderar på nya projekt som aldrig blir av. Då är du i gott sällskap, vi svenskar är lite försiktiga när det gäller att lämna ekonomisk trygghet och starta eget.
Våra idéer stöts och blöts i det oändliga, ibland så länge att någon annan hinner förverkliga dem innan vi har kommit till skott.

Vi måste bli lite modigare, våga satsa på det vi brinner för och släppa oron för att misslyckas.
Valet att starta eget och utveckla en egen verksamhet är inte en livstidsdom, man kan alltid gå tillbaka.
Visst krävs det hårt arbete stor envishet och en tro på sig själv när man skall ge sig ut på egen hand, men det är oftast inte det som får oss att tvivla.
Tänk att våra fantastiska drömmar och idéer skall stranda bara för att vi inte orkar med det administrativa.

Nu kan vem som helst fakturera utan eget företag och slippa kostnaderna som krävs för att starta och driva bolag.

Lösningen är egenanställning, som egenanställd kan du välja att arbeta på heltid, deltid eller bara ta kortare konsultuppdrag. Du arbetar när du vill och precis så mycket du vill.

Vi kan väl säga att egenanställning är lite ”lagom” för att använda ett populärt svenskt uttryck, du får möjligheten att driva eget utan att starta ett företag.

Egenanställningsföretaget sköter all administration och du som företagare behöver bara arbeta och lämna in fakturaunderlag.

Vilka är då våra egenanställda?

Vi kan inte svara för alla, men hos oss på BolagsKraft så finns dom flesta yrken representerade.
Här finns snickare, städare, föreläsare, tatuerare, jurister, trädgårdsmästare, målare, konstnärer, musiker, administratörer, komiker, trollkarlar, eldslukare, glasblåsare, skräddare, frisörer, yogainstruktörer, bartender, personliga tränare, elektriker m.fl.

En del av dem kör eget på heltid och några vid sidan av sitt ordinarie arbete, föräldraledighet, pension eller studier.
De är i alla åldrar från tonåringar som har skapat egna möjligheter att tjäna pengar till pensionärer som inte är redo att vara lediga på heltid.

Oavsett om du är anställd eller arbetssökande och funderar på att starta eget eller kanske studerar du och vill arbeta vid sidan om dina studier.
Har du en dröm om att bli din egen så är det bättre att försöka och misslyckas än att inte försöka alls, fungerar det inte så försöker man igen eller så går man tillbaka till en anställning.
Att misslyckas är en del av livet och alla stora företag började med ett litet steg av modiga människor med driv, stora idéer och kreativitet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång med din egenanställning!

Lycka till