2018-06-13

Vill du vara ”din egen” efter studenten?

Vill du vara ”din egen” efter studenten?
Har du just gått ur skolan och tagit studenten, sugen på att stå på egna ben och har en klar bild i ditt huvud vad du vill göra och funderar på att starta eget?

Tänk igen, gör det enkelt för dig…
Att starta eget företag kräver en del arbete som kan avskräcka även den mest drivna och motiverade, men för att du skall slippa fördjupa dig i att välja bolagsform, registrering av bolag, bokföring, betalning av skatter och moms så kan du välja att bli egenanställd hos oss på BolagsKraft.

När du är egenanställd så driver du din verksamhet via Bolagskraft, men med fördelen att du slipper ansöka om f-skatt och att vi gör allt administrativt arbete som har med fakturering skatter och moms att göra. Det tar tid att sälja in sina tjänster och faktiskt börja tjäna pengar.

Fördelen att jobba som egenanställd är att du lugnt kan fortsätta jobba som anställd också, kanske där du jobbat under studenttiden eller på annat håll. Detta kan du göra tills du känner att ”vingarna bär” och det är dax att satsa 100% på ditt ”egna”. Men även då du kan lugnt fortsätta med hjälp av oss på Bolagskraft som tar hand om allt administrativt arbete så du kan fokusera på att sälja och genomföra din tjänster. Lycka till! Läs mer här.