2018-08-20

Historisk sommar går mot sitt slut!

Ja, ingen kan väl säga annat än att denna sommaren kommer gå till historien som en av de varmaste (kanske) någonsin. Sällan har vi haft så lång sommar som i år. Värmen har inte bara varit på dagarna utan även på kvällarna har vi bjudits på rena medelhavs-värme och gjort att vi kunnat fylla på med energi och D-vitaminer som vi så väl behöver innan mörkret kommer igen.

Har du någon av dessa långa varma kvällar drömt och funderat på vad hösten kommer bjuda på, kanske har du en dröm och idé om att göra något nytt eller annat än tidigare. Om så är fallet så är vårt råd – PROVA!

Genom Bolagskraft kan du ta steget och prova utan att behöva starta eget företag, du kan vara egenanställd. Förr var man tvungen att att ta steget fullt ut eller inte alls, men nu behöver du inte det längre. Nu kan du vara egenanställd, antingen till en början eller hela tiden. Du behöver inte heller jobba 100% som egenanställd, du kan kombinera en anställning hos en arbetsgivare och fakturera en annan.

Vi på BolagsKraft kan sköta faktureringen till dina kunder. Du jobbar som konsult/entreprenör/frilans eller vad det är du gör och vi tar hand om allt administrativt arbete som skatter, arbetsgivaravgifter, moms och försäkringar. Läs mer om hur du kommer igång. Lycka till!