2018-04-06

Efter 1,5 år hos BolagsKraft är jag fortfarande nöjd…

Vi ställde 5 korta frågor till Ingrid Pehrson som arbetar som massageterapeut för att reda ut varför hon valt att jobba som egenanställd och inte som egenföretagare.

1. Vad gör du som egenanställd, vad är dina tjänster?
Jag arbetar som massageterapeut, ute på företag och på egna mottagningen Brinken Massageterapi i Höör. Jag arbetar med att förebygga och rehabilitera framförallt muskelrelaterad smärta och stelhet som kan uppstå efter långvarig stress, tungt och enformigt arbete, skada eller sjukdom.

2. Varför har du valt att jobba som egenanställd istället för att driva eget bolag?
Att driva eget  innebär många gånger så mycket mer än att bara arbeta med det du tycker om, och det kan ta mycket kraft att balansera alla delar. Jag hade egen firma i många år, men kom till ett läge där jag behövde omstrukturera för att fortsätta. Idag är jag väldigt glad över att jag genom Bolagskraft kan få hjälp att fokusera på kärnverksamheten.  

3. Hur hittade du Bolagskraft och varför valde du BolagsKraft?
Jag provade mig fram hos andra egenanställningsföretag först, men kände mig inte hemma där. Så hittade jag Bolagskraft efter lite research på nätet och provade. Efter 1,5 år hos BK är jag fortfarande nöjd!      

4. Hur upplever du samarbetet?
Mycket bra – jag känner mig trygg och får bra support kring frågor som kan underlätta för min verksamhet, snabb och personlig service i hantering av fakturor och lön. Den användarvänliga portalen online är väldigt smidig och sparar mig både tid och energi, vilket jag är mycket tacksam för.    

5. Hur ser din vision och mål ut för dig och din verksamhet i framtiden?
Min vision är att dels fortsätta som jag gör idag och utveckla verksamheten, men även utforska möjligheterna att kunna väva in fler tjänster att erbjuda, då jag har andra intressen som jag skulle kunna arbeta med så småningom.

Vill du komma i kontakt med Ingrid så kan du besöka hennes hemsida www.brinkenmassageterapi.se