2017-06-30

Bolagskraft blir partner med nyföretagarcentrum

Vi har glädjen att meddela att BolagsKraft från den 1 Juli 2017 blir partner med NyföretagarCentrum Söder & NyföretagarCentrum Kreativ i Stockholm.
För BolagsKraft skapar detta en kreativ plattform för att nå ut till de som funderar på att starta en egen verksamhet i Stockholmsregionen, personer som har affärsidéer och passion, men ännu inte är redo att faktiskt starta eget bolag.
Vi kan bli deras första försiktiga steg ut i företagsvärlden, som egenanställda hos oss på BolagsKraft får dom friheten att bygga upp sin verksamhet utan komplikationen med administration och bokföring.

Som egenanställd bestämmer du själv hur mycket tid du vill lägga på din verksamhet, initialt kanske du väljer att göra detta vid sidan om ett ordinarie arbete för att senare växla upp och vara egenanställd på hel eller deltid. BolagsKraft gör det enkelt och roligt att arbeta.
Om en egenanställd så småningom vill starta ett eget bolag så hjälper vi givetvis till med detta.
NyföretagarCetrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Vi finns i cirka 210 kommuner och når 90 procent med lokal rådgivning.
Vårt mål är ökat entreprenörskap och flera nya, livskraftiga företag. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad.
År 2016 gav vi 16 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning, med nöjd kund index på 91 procent.
Efter tre år är 81 procent av dem som startat företag aktiva (68 procent för alla företag); en procent har gått i konkurs.
Varje år genererar företag startade genom oss fyra miljarder kronor i nya skatteintäkter. Sedan 1985 har vi medverkat till 217 000 nya företag.