2018-03-06

Från en anka till en svan…

Ann-Maria Gustavsson driver Ann-Marias Shop Butiken på torg runt om på småländska höglandet och har gjort så sedan 2014. Där säljer hon rengöringsmedel, kryddor, aloevera produkter, ägg, fryspåsar, burklock, Åkessupertorkduk mm. Man hittar Ann-Marias Shop i Vetlanda på tisdagar i Eksjö på onsdagar och i Nässjö på torsdagar.

Min ork och energi räcker inte riktigt till både försäljning och kontorsarbete, så detta upplägget är perfekt för mig. Jag gör det jag kan och är bra på och BolagsKraft ser till att alla papper är i sin ordning, vilket jag tycker känns tryggt. säger Ann-Maria.

Ann-Maria berättar att det var genom en gammal kollega som tipsade om BolagsKraft. ”Samarbetet funkar för det mesta bra, jag får mycket beröm men samtidigt tillsägelse när det blir fel. Men det är ju sådan en arbetsgivare ska vara, kunna ge både ros o ris om och när det behövs. Detta har gjort att jag har utvecklats ifrån ”en anka till en svan” från att ha varit ganska blyg till idag mer utåtriktad, vågar mera nu och har bättre självförtroende”. fortsätter Ann-Maria.

Vi frågade Ann-Maria lite om hennes vision och mål för framtiden och hon svarar ”Min dröm är att kunna kunna köpa någon form av ”rullande butik” som jag kan flytta runt, det skulle underlätta för mej. Men samtidigt är det ju en tjusning med att bygga upp min butik varje dag.”