Sök

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Mitt arbetsuppdrag är svårt att beräkna i timmar, ska jag då bara göra en uppskattning av tiden för eventuella arbetsgivarintyg?

Antal arbetade timmar kan beräknas utifrån en timlön. Det innebär att den bruttolön du tar ut räknas om till en rimlig timlön som sedan ligger till grund för hur många timmar du tar upp på arbetsgivarintyget.

Tillbaka till Frågor och svar

Hur det funkar

BolagsKraft gör det enkelt för dig att arbeta. Skapa ett gratis konto hos oss så du börja jobba och fakturera samma dag utan att ha ett eget företag. Vi sköter pappersarbetet och betalar skatter och avgifter, så att du kan fokusera på det du är bäst på. Starta din egenanställning idag!

Testfaktura

Är du fundersam på hur det fungerar att ta fram en faktura hos Bolagskraft? Skapa en testfaktura så ser du hur smidigt och enkelt vårt system är!

Kontakta oss

    Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

    Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!