Sök

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kan jag ta betalt med Swish?

Swish är ett etablerat och säkert sätt att ta betalt idag och du kan som egenanställd via BolagsKraft ta betalt med swish.
Betalning med Swish kan bara göras i SEK

Kontakta oss så hjälper vi dig att registrera ett swishnummer för företag.
När du sedan tar betalt med swish så kommer pengarna in på Bolagskrafts konto i ditt namn och vi skapar en sk. kontantfaktura.
Det fungerar på samma sätt som om du hade skickat en faktura, men pengarna kommer in på en gång och du kan se detta i din app på telefonen.

BolagsKraft tar inte ut några extra avgifter för swish, men banken tar ut 1,50 sek för varje transaktion.
Allt annat ingår i vår grundavgift.

Tillbaka till Frågor och svar

Hur det funkar

BolagsKraft gör det enkelt för dig att arbeta. Skapa ett gratis konto hos oss så du börja jobba och fakturera samma dag utan att ha ett eget företag. Vi sköter pappersarbetet och betalar skatter och avgifter, så att du kan fokusera på det du är bäst på. Starta din egenanställning idag!

Testfaktura

Är du fundersam på hur det fungerar att ta fram en faktura hos Bolagskraft? Skapa en testfaktura så ser du hur smidigt och enkelt vårt system är!

Kontakta oss

Bli kund idag - Enkelt, snabbt & tryggt!

Vill du fakturera utan företag - Bli egenanställd hos BolagsKraft så kan du börja jobba och fakturera redan idag. Du är försäkrad när du arbetar och hanterar enkelt dina fakturor och löneutbetalningar via vår hemsida. Det är den enda administration du som egenanställd behöver bekymra dig om – allt annat sköter vi, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på!